Rejestracja  |  Zapomniałem hasła
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie
Zmień rozmiar czcionki

Aion- pytanie odnosnie prywatnych serverow.

Aion Online - gra stworzona przez firmę NCSoft z premierą w wrześniu 2009.

Re: Aion- pytanie odnosnie prywatnych serverow.

Postprzez Ryuu » 24 Sty 2010, 20:43

1stLordPL napisał(a):to może zacznę od końca ... Tak, normalnie mi sie odpala bez tego pliku gdy łącze się z serwerami oficjalnymi, ofc, nie pozwala mi wejść :P BEZ PLIKU także pozwala mi zobaczyć jakie są nieoficjalne serwery gdy używam LUNCHERA zamiast ncluncher.
karta: GF 7600 GTS
Tak, mam serwis packa 2/3. Szczerze to sam do końca już nie wiem, mam wrażenie że mam jakąś lipna wersje wina XP :/

Nie mam pojecia co Ci sie dzieje z gra :(

A co do Login Server - Off
To serwery chyba przez jakis czas byly offline, aktualnie mi wszystko dziala.
Image
Image
I plss nie pytajcie mnie czy mam GG bo nie mam, ale Xfire owszem wyzej wszystko podane.
Awatar użytkownika
Ryuu

Dołączenie: 05 Lis 2009, 12:59

Postprzez grabarz111 » 24 Sty 2010, 22:14

juz nie mam krzyzyka ale nadal niem0oge sie zalogowac bo jak wpisze swoje pasy to pisze you heve been disconected from the sewer i gra sie wyłancza
grabarz111

Dołączenie: 14 Sty 2010, 17:27

Postprzez Ryuu » 25 Sty 2010, 14:53

Masz sciagnieta najnowsza wersje no-ip-restrict?
Ostatnio edytowany przez Ryuu, 12 Maj 2010, 16:49, edytowano w sumie 1 raz
Image
Image
I plss nie pytajcie mnie czy mam GG bo nie mam, ale Xfire owszem wyzej wszystko podane.
Awatar użytkownika
Ryuu

Postprzez Horwend » 25 Sty 2010, 20:30

Cześć zrobiłem wszystko jak napisales i mam taki bład http://img30.imageshack.us/img30/9909/beztytuubke.png
Horwend

Dołączenie: 25 Sty 2010, 20:22

Postprzez Ryuu » 26 Sty 2010, 01:00

Repair albo usunac katalog "bin32" sciagnac ten - Link - i nastepnie zrobic update/repair.

A do tych co nie moga jeszcze wlaczyc Aion'a sprobujcie ustawic w opcjach launchera tryb debug i ewentualnie to co na gorze napisane.
Image
Image
Awatar użytkownika
Ryuu

Postprzez 1stLordPL » 26 Sty 2010, 06:04

Mi debug nie pomaga :/
Nadal czekam na nowego windowsa ;(

Tak z innej beczki: Ryuu, a może to wina starych sterowników do karty, troche czasu temu miałem podobny problem z uruchomieniem Mass Effect. Zmieniłem sterowniki na nowsze i ruszyło. Problem w tym że mi nowe stery nawet karty przez windowsa nie wykrywaja (na 101% mam zfajczoną winde ^^). Jak ktoś ma podobny problem jak ja, niech spróbuje. Możliwe że zadziała (gorzej być nie może).
Awatar użytkownika
1stLordPL

Dołączenie: 16 Sty 2010, 13:55

Postprzez Calandara » 26 Sty 2010, 12:43

Problem z wbiciem ma obecnie wielu graczy. W tym ja ;)
Próbowałam wielu kombinacji podawanych na forum infinity i powiem Wam, że się poddałam. Sekundę po wejściu do wyboru postaci dostaję dc i tyle mnie widzieli. Poczekam do następnego patcha (wolne dopiero w piątek, więc może coś się ruszy do tego czasu :P).
Wielu jednak bawienie się kombinacjami debug+reszta pomogło w takim czy innym stopniu, więc możecie pokombinować...
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem,
ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem.

Gabriel Garcia Marquez
Awatar użytkownika
Calandara

Dołączenie: 09 Lis 2009, 12:15
Miejscowość: Brzeg / Londyn

Postprzez Ryuu » 26 Sty 2010, 23:21

1stLordPL napisał(a):Tak z innej beczki: Ryuu, a może to wina starych sterowników do karty, troche czasu temu miałem podobny problem z uruchomieniem Mass Effect. Zmieniłem sterowniki na nowsze i ruszyło. Problem w tym że mi nowe stery nawet karty przez windowsa nie wykrywaja (na 101% mam zfajczoną winde ^^). Jak ktoś ma podobny problem jak ja, niech spróbuje. Możliwe że zadziała (gorzej być nie może).

Ogolem nie wiem gdzie jest przyczyna tego bledu, ale wlasnie bardzo mozliwe jest ze to problem ze sterownikami gdyz jak mowisz czasem gra po prostu sie nie wlacza i jest jedynie czarny ekran.

A co do innych problemow zawsze pozostaje zrobienie loga z debuga i wstawienie go tutaj - Link
Tym juz sie zajmie IA Staff - Bardziej kompetentny ode mnie. :D
Oczywiscie trzeba byc zalogowanym na forum. ^^

Poradnik do niektorych problemow z IALauncher'em - English
Image
Image
Awatar użytkownika
Ryuu

Postprzez madrid01 » 11 Maj 2010, 07:46

Witam wszystkich,
Czy mogę otrzymać najnowszą wersję teraz?

Masz sciagnieta najnowsza wersje [http://fyyre.ivory-tower.de/aion/no_ip_restrict.rar]
madrid01
madrid01

Dołączenie: 11 Maj 2010, 07:34

Postprzez Ryuu » 12 Maj 2010, 16:50

Hmm, klikajac w tamten link dalej jest najnowsza wersja, ale jak by co klik i jest wszystko co potrzeba .
Image
Image
Awatar użytkownika
Ryuu

Poprzednia

Powróć do Aion Online

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości