Rejestracja  |  Zapomniałem hasła
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie
Zmień rozmiar czcionki

Nagrody podczas Otwartych Beta Testów!

Nagrody podczas Otwartych Beta Testów!

Postprzez Admin » 01 Gru 2009, 17:36

Start Open Bety już w najbliższy piątek otwiera graczom wiele okazji na otrzymanie cennych nagród w grze.

Gracze mogą zdobyć nagrody na wiele sposobów:

* poprzez polecanie znajomych.
Od startu Open Bety gracze będą mieli możliwość zaproszenia swoich kolegów do gry Karos. Za każdych 5 pięciu zaproszonych kolegów, którzy dojdą do 5tego levelu, dostaniesz:
- za 5 graczy nagrodą jest 10 punktów do siły;
- za 10 graczy otrzymasz po 3 scrole: Weapon Enchant Scrolls oraz Armor Enchant Scrolls
- dzięki 20 zaproszonym graczom zdobędziesz kolejnych 5 scroli: Weapon Enchant Scrolls oraz Armor Enchant Scrolls

* Wpisując Gift Key.
Dzięki kluczom gracz otrzyma 5 punktów siły, dzięki czemu tymczasowo wzrośnie szybkość ruchu oraz ataku.

* Levelowanie.
Za każdym razem dochodząć do 5tego, 10tego oraz 20tego levelu gracz automatycznie przystąpi do loterii.
Nagrody będą losowane w każdy piątek, a wyniki ogłoszone na stronie: http://www.karosgame.com
Oczywiście im wyższy level tym większa wygrana :
• Level 5 (10 zwycięzców): Amethyst, Diamond albo Sapphire (w zależności od klasy postaci)
• Level 10 (4 zwycięzców): 10 Weapon Enchant Scrolls oraz 10 Armor Enchant Scrolls
• Level 20 (1 zwycięzca) otrzyma: Iron Wyvern, a Holy Creature piece of armor which serves as a mount in the game

Pomysł z nagrodami wydaje mi się świetny, wiele możliwości otrzymania nagród.
Myślę że dzięki temu serwery szybko zapełnią się graczami.
A co Wy o tym myślicie?
Awatar użytkownika
Admin
Administrator

Dołączenie: 30 Cze 2009, 14:33

Re: Nagrody podczas Otwartych Beta Testów!

Postprzez Pawlox » 01 Gru 2009, 17:55

Hmm, to czy się zapełnią zależy czy nowym graczom spodoba się gra, bo jeśli nie, to i takie prezenty nie pomogą. Na pewno sporo starych wyjadaczy skusi się na nową postać na świeżych serwerach :)
Image
Awatar użytkownika
Pawlox

Dołączenie: 18 Paź 2009, 16:05

Postprzez solider2000 » 04 Gru 2009, 22:39

Ściągnołem karosa uruchamiam go jest małe okno nie na cały ekran a następnie gdy wpisałem nazwę i hasło wyskoczyło other serwer error i co to ma być tylko open beta ruszyła i już errory czy wy też tak macie?
solider2000

Dołączenie: 25 Lis 2009, 20:15

Postprzez solider2000 » 06 Gru 2009, 09:32

Jak mam zrobić re-instal?
solider2000

Dołączenie: 25 Lis 2009, 20:15

Postprzez Pawlox » 06 Gru 2009, 15:43

Kilka minut temu ściągnąłem i zainstalowałem Karos Online - przy pierwszym uruchomieniu również otrzymałem komunikat "Other systems error", ale przy następnym już wszystko grało. Jeśli chcesz zrobić reinstalację, to raczej standardowo wykasuj grę i zainstaluj ponownie, chociaż wątpię żeby to pomogło, bo na zagranicznych forach czytałem, że ani reinstall, ani ściągnięcie nowego klienta gry nie pomaga. Może wystarczy tylko kilka razy włączyć i wyłączyć grę i za którymś razem załapie.
Image
Awatar użytkownika
Pawlox

Postprzez dawidson111 » 06 Gru 2009, 18:58

Zobaczymy może będzie szło
dawidson111

Dołączenie: 06 Gru 2009, 18:11

Postprzez dawidson111 » 06 Gru 2009, 19:17

Weszlem w gre wszytko pieknie menu mi sie trohe tnie ale jest dobrze laduje sie i pokazuje sie postac widze tylko sztylety i cien swojej postaci dlaczego nie widze reszty wie ktos moze? Z gory dzeki
dawidson111

Postprzez Pawlox » 06 Gru 2009, 21:30

solider2000 i dawidson111 - nie piszcie posta pod postem, używajcie opcji Edytuj!

dawidson111 - Twój sprzęt spełnia minimalne wymagania gry?
Image
Awatar użytkownika
Pawlox

Postprzez dawidson111 » 07 Gru 2009, 09:23

Wieszco miniimalne spelnia ale odkrylem ze jak wezmne kamere du gory to postac widac ale przemecze sie bo niedugo kupuje nowego kompa
dawidson111

Powróć do Karos Online

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości