Rejestracja  |  Zapomniałem hasła
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie
Zmień rozmiar czcionki

Left 4 Dead 2 - jakie będzie?

Left 4 Dead 2 - jakie będzie?

Postprzez Maciek22 » 18 Paź 2009, 12:12

Nie mogę się doczekać "dwójki". Naprawdę Valve udowadnia, że produkuje gry na najwyższym poziomie, więc dwójki doczekać się nie mogę.
Szkoda tylko, że wokół tej gry było i jest tyle zamętu - gracze twórcom zarzucają, że nie powinni gry nazywać sequelem a dodatkiem (różnica jakichś 50 złotych). Cena L4D2 ma wynosić bodajże 120 złotych.

Ogólnie oczywiście można się spodziewać gry na wysokim poziomie - Valve chyba jednak spełni obietnice, i zrobi sequel, a nie dodatek (mam nadzieję, że nie skończy się to na zmianie rozgrywki z nocy na... dzień). :roll:
Awatar użytkownika
Maciek22

Dołączenie: 18 Paź 2009, 11:14

Re: Left 4 Dead 2 - jakie będzie?

Postprzez Manoh » 03 Gru 2009, 00:58

Premiera za nami. Nie kupilem, ale zamierzam, wlasciwie to musze miec, chociaz spekulacje w prasie pozostawiaja watpliwosci. Kupil ktos i pyka?
De gustibus non est disputandum -> PES
Awatar użytkownika
Manoh

Dołączenie: 18 Paź 2009, 11:09

Postprzez Akua29 » 04 Gru 2009, 20:01

Mimo sprzeciwów niektórych graczy a propos braku zmian, gra sprzedaje się rewelacyjnie. Valve chwali się, że mieli ponad 4 x więcej zamówien preorderow nizli w pierwszej czesci. Spowodowane jest to wysokim poziomem gry, elektroniczna sprzedaza i kampania reklamowa na laczna kwote.... 25 milionów dolarów!!!!
MMO the best!
Awatar użytkownika
Akua29

Dołączenie: 18 Paź 2009, 11:16

Postprzez Manoh » 04 Gru 2009, 20:05

Ta gra to jeden z kandydatów do o miana najlepszej gry tego. Bukmacher Paddy Power nawet zorganizował plebiscyt, w którym można stawiać na najlepiej sprzedająca się grę świąt. Jest i na niej LEFT 4 DEAD, gdzie za jednego postawionego funta możemy otrzymać 33.

Murowani kandydaci to MW2, ACII, FIFA 10.
De gustibus non est disputandum -> PES
Awatar użytkownika
Manoh

Dołączenie: 18 Paź 2009, 11:09

Powróć do Left 4 Dead

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości