Rejestracja  |  Zapomniałem hasła
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie
Zmień rozmiar czcionki

World of Warcraft + TBC + WOTLK

Tutaj możecie znaleźć wszelkiej maści tutoriale i poradniki.

World of Warcraft + TBC + WOTLK

Postprzez Stryju » 03 Wrz 2009, 16:19

Siemka by pograć w najlepsze MMO na świecie nie płacąc ani grosza rób tak jak napisze :P

Czyli:
1.Musisz pobrać samą grę czyli: Na początku zwykłą podstawkę World of Warcraft następnie dodatek pierwszy The Burning Crusade, potem ostatni dodatek Wrath of The Lich King --> linki znajdziecie na googlach :D (chyba że ktoś ma BANA na google HeHeHe)
2.Zainstalujcie po kolei całego WoW'a i spachujcie gre do Wersji 3.1.3 ----> http://www.strategyinformer.com/pc/patc ... patch.html możecie pobrać z tej strony lub za pomocą Lunchera <-- programiku który znajduje się w głównym katalogu z grą.
3.Gdy spachujecie grę musicie poszukać sobie serwer odpowiadający waszej grze. Proponuje serwer Andeeria <-- Polski Bez Płatny serwer do WoW'a ---> http://www.andeeria.pl/ rejestrujecie tam konto do gry i kopiujecie RealmList --> set realmlist 91.121.106.21 <--- wklejacie to do pliku o nazwie realmlist.wtf w folderze z grą to jest: c:\ProgramFiles\WoW\Data\EnUs(lub UK)\realmlist.wtf otwieracie go za pomocą notatnika i usuwacie wszystko co tam jest i wklejacie RealmList co skopiowaliście.
4.I to tyle włączacie grę przez WoW.exe i logujecie się na wasze konto do gry i tworzycie postać.
5.Gracie z uśmiechem na twarzy aż nie nabijecie 80 lvl i nie zaczniecie super zabawy na 80 lvl hehehe

Bardzo zachęcam do gry bo jest świetna!!! I graficznie i grywalnie!!!

Jakieś pytania? Pisz w tym TEMACIE!!!
Awatar użytkownika
Stryju

Dołączenie: 31 Sie 2009, 18:13

Re: World of Warcraft + TBC + WOTLK

Postprzez Shedweed » 03 Wrz 2009, 16:52

to tak:
1. Polecam Andeerie bo to zajefajny serwer ^^
2. na andeeri na razie nie wbijesz 80lvl bo faktycznie wotlk jest ale większość opcji jest wyłączona (zamknięty north, max 70lvl i coś tam jeszcze)
3. ja na andeeri mam warriora, szamana i pala na 70lvl ale już w WoWa to na globalu gram co także serdecznie polecam ;)
www.Forum.Wygadany.Eu
Awatar użytkownika
Shedweed

Dołączenie: 25 Sie 2009, 15:16

Postprzez Stryju » 03 Wrz 2009, 17:40

O widzę że spotkałem kolegę z serwera :D ja też tam jeszcze pogrywam czasem mam tam Rogala na 70 lvl :D i masz racje co do tego że na razie nikt nie wbije tego 80 lvl lecz każdy wie że Andeeria jest to NAJLEPSZY polski serwer więc z tego co piszą Admini serwa ma być niebawem udostępniony North więc będzie można wbić ten level z małą ilością bugów hehe
A co do Globala to masz racje lepiej grać tam... lecz trzeba się liczyć z tym że trzeba miesięcznie płacić za granie na ich Oficjalnych serwerach hehehe a obecnie nie mam na to funduszy heh
A ty grasz tymi postaciami w hordzie??? Jak co to można trochę pograć jeszcze jak masz chęć hehe
Awatar użytkownika
Stryju

Postprzez Shedweed » 05 Wrz 2009, 14:33

Oczywiście że horda:
Omar-> 70lvl szaman Tauren
Weber-> 70lvl paladyn BF
Ape -> 70lvl Warrior UD
kiedyś jeszcze:
Viky -> 70lvl Prej BF
Fazi -> 70lvl Hunt Orc
;]

ale grać mi się na razie tam niezbyt chce, a co do globa.. nie płace co miesiąc xD
mam możliwość dania RaF'a (Recruit a Friend) x5 i SoR'a (Scroll of Resurrection) x5 i każdy przedłuża mi o 1 miesiąc gry a zrekrutowany dostaje 10dni free xD na razie zużyłem 1 RaF'a.
więc jakby ktoś chciał rozpocząć przygodę z WoW'em na oficjalnym serwerze to proszę o info !!! bardzo mi pomożecie, a i możecie liczyć na pomoc z mojej strony ;)
dotyczy się to także osób chcących wrócić do wow'a po co najmniej 90'cio dniowej przerwie (dostaniecie 10dni za free na start ;p)

Pozdro, Shedweed.
www.Forum.Wygadany.Eu
Awatar użytkownika
Shedweed

Dołączenie: 25 Sie 2009, 15:16

Postprzez Dortron » 05 Wrz 2009, 15:05

Ja nigdy nie grałem w WoW'a, ale żeby grać na globalnych serwerach, trzeba płacić abonament, tak?
Dortron

Dołączenie: 03 Wrz 2009, 16:56

Postprzez Stryju » 05 Wrz 2009, 19:22

Tak trzeba bulić za grę niestety tak.
Awatar użytkownika
Stryju

Postprzez Dortron » 05 Wrz 2009, 21:24

W sumie nie ma się co dziwić. Gra odniosła duży sukces, więc czemu by nie pobierać za to kasy od graczy. ;)
Dortron

Dołączenie: 03 Wrz 2009, 16:56

Powróć do Tutoriale

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości